Bár a lenge szoknyák és ruhák roppant nőiesek, nem biztos, hogy mindennap komfortosan érzed magad bennük. Tippet adunk, hogyan lehetsz csinos az ilyen napokon!

A szoknyák és ruhák nagyon nőiesek, és persze a nyári melegben ezek az első darabok, melyekre gondolunk. Ám mindannyiunk életében akadnak olyan napok, amikor kényelmesebb választásnak tűnik a nadrág, mert odakint fúj a szél, vagy épp nincs kedvünk mutogatni a még gyantázásra váró lábainkat.

Teljesen mindegy, miért pártolod inkább a nadrágos szetteket, a lényeg ugyanis az, hogy éppúgy csinosnak és nőiesnek érezd magad, mint akkor, ha egy lengébb öltözékbe bújnál.

Az A-vonalú szoknyanadrág: lengén, de nőiesen

Az A-vonalban bővülő nadrágokkal bármikor kiválthatod a szoknyát még nagy melegben is, mert ugyanolyan lengék, és kifinomult stílusképet adnak.

Az alaknyújtó tulajdonságaik szintén vonzóvá teszik ezeket a kreációkat: a magas derekú verziók karcsúsítják az alakot, és arányos, homokóra sziluettet varázsolnak. A bővülő szabás megnyújtja a test vonalát, illetve jótékonyan leplezi és keskenyíti a széles csípőt.

Az overall: amiben mindig komfortosan érezheted magad

Az overall praktikus darab, ami sietős reggeleken is szóba jöhet, és még a stílusos megjelenést is garantálja. Ha szellős, vékony anyagú megoldást választasz, bármilyen meleg van odakint, kényelmesen érezheted magad benne.

Ám néhány apróságra nem árt ügyelni: lehetőleg derékban karcsúsított fazont szerezz be, és, mielőtt megveszed, csekkold, hogy bevág-e az intim területeken, mert némelyik szabásnál előfordul, hogy a domborulatok felkapják az anyagot, ami ettől csúnyán begyűrődik. Ha van egy kis hasad, a felül laza esésű vagy átlapolt szabású kreációkat részesítsd előnyben.

Blúz és nadrág: a megunhatatlan, klasszikus páros

A bokáig érő chino nadrágok különösen nőiesek tudnak lenni bájos blúzokkal kombinálva. A szűk farmer is szóba jöhet, amennyiben nincs kánikula.

A peplumszabású blúzok jól leplezik a kissé kidomborodó pocakot, és kiemelik a csípő nőies ívét. Egy lenge, fehér blúzban vagy egy pántos blúztopban mindig jó nőnek érezheted magad.

  • Megosztás:
hirdetés