Az új év mindig a változás, változtatás lehetőségét hozza magával. Sokan a külsejükkel kezdik a megújulást, egy friss, divatos frizura pedig képletesen ugyan, de lezárhat egy elmúlt időszakot, és valami újjal kecsegtethet.

Van egy mondás, miszerint, ha egy nő az életén szeretne változtatni, akkor új frizurát készíttet magának. Ez egy vicces megfogalmazás ugyan, de van némi igazságalapja. Egy csodás hajstílus ugyanis rejtett tartalékokat hozhat felszínre, mert az, aki jól érzi magát a bőrében, kivirul, ragyog, és nagyobb vonzerővel bír.

Egy új frizura magabiztossá tesz, és ettől bárkiben feléled a határozottság. Így nem véletlen, hogy a nők zöme az év végén szánja rá magát olyan drasztikus frizuraváltásra, melyhez korábban nem volt mersze. Az Instagramon fodrászszalonok is képviseltetik magukat, melyek előszeretettel osztják meg a legújabb fazonválasztásokat. Ebből is tökéletesen lemérhető, hogy a bob frizurák még mindig mennyire népszerűek, hiszen sok nő kéri ezeket a fazonokat, ha fel akarja lendíteni a megjelenését.

Az alábbi, nőies frizurákra esett a legtöbb választás, melyek 2019-ben is nagy kedvencek lesznek.

Vörösben igazán dögös a bubifrizura, és biztos, hogy nagy adag önbizalomlöketet ad.

A texturált bob lágy hullámokkal az igazi.

Bármilyen korosztálynak jól áll.

Az élesen vágott éppúgy népszerű lesz az új évben, mint a texturált stílusú változata.

A húszas évek kedvelt fazonja újra előkerült.

Az extra sima haj is divatos lesz 2019-ben.

Ez a fazon dúsabbá varázsolja a frizurát.

Lila, rózsaszín, sőt, kék színben is jól mutatnak a bob frizurák.

 

  • Megosztás:
hirdetés