Ez a fotós olyannak ábrázolja dundi modelljeit, amilyennek minden molett nőnek látnia kellene magát a tükörben. Pontosabban, azt közvetíti képeivel, milyen gyönyörűek tudnak lenni a nők, ha hisznek abban, hogy szépek.

Bruna Lacerda divat- és portréfotós munkásságát régóta nyomon követjük, mert valahogy ő másképp látja a nőket. Nem formákat, méreteket és testalkatokat lát, hanem a külsőségeken túlszárnyaló szépséget. Minden nő máshogyan gyönyörű, de valódi kisugárzása csak akkor mutatkozik meg, ha szabadnak érzi magát.

Azok, akik folyton összemérik magukat másokkal, akik csúnyának tartják a testüket, mert szélesebb, kerekebb az elvártnál, esetleg narancsbőrös vagy striákkal barázdált, saját testképük rabságában élnek. Pedig a nőiesség nem a tökéletességen múlik.

Lacerda fotói nem hazudnak, és nem a Photoshop miatt látjuk szépnek a dundi modelljeit, akiken még csak nem is keresi a szemünk a tökéletlenségeket, mert átsiklik ilyen lényegtelen részleteken. Csak azt látjuk, amit a fotós is meg akart mutatni, hogy ezek a nők igenis szexisek!

Újabb képein a felszabadultság érzése kapott nagy hangsúlyt. Úgy fotózta le a fiatal nőket, mint akik gondtalanul élvezik a nyarat: szexi ruhákba bújnak, és bulizni mennek, vagy éppen a strandon napfürdőznek. Gyönyörű, nyárbúcsúztató fotósorozat következik!

  • Megosztás:
hirdetés