A szakértő megmutatja, milyen fazonokat válassz, ha karcsúsítani szeretnéd az alakodat. A színtömbök használatához szintén útmutatást ad, ami könnyen átültethető a gyakorlatba.

A legtöbb nő kisebb vagy nagyobb súlyfelesleggel zárja a telet, ami nem biztos, hogy olyan gyorsan leolvad, mint amilyen hamar lekerül a kabát. Bár a plusz kilók eltüntetésére a legjobb módszer a rendszeres testmozgás, addig is, amíg látványossá válik a hatása, az öltözködéssel lehet trükközni.

Lindsay Albanese, amerikai stylist és blogger könnyen követhető tanácsait leginkább a harmincas nők hasznosíthatják. Tippjei azok számára a legkedvezőbb, akiken derék-, csípő-, és fenéktájékon akad egy kis felesleg. Videójában a legdivatosabb alaknyújtó fazonokat mutatja be, valamint a monokróm öltözék kedvező hatásait szemlélteti.

Arra is remek példát hoz fel, hogyan lehet erős színkontrasztot alkalmazni anélkül, hogy felhívná a figyelmet a problémás területekre. A szoknya hosszát érdemes ahhoz mérni, hogy kinek milyen a lába. Ha úgy érzed, túl vastag a combod a minihez, válassz egy hasonlóan A-vonalú, midi fazont.

  • Megosztás:
hirdetés