A koreai szépségápolási trendek olyan nagy hatást gyakoroltak az idei sminkdivatra, hogy a vízfényű porcelánarc lesz a legmenőbb a nyári szezonban.

A fémesen fénylő highlighterek egy ideje részét képezik a sminkrutinnak, ám a kifutókon szárnyra kapott egy sokkal szofisztikáltabb, finomabb sminkirányzat, melynek középpontjában a „glossy face” áll. Tulajdonképpen az arcfény lesz az új highlighter, melynek vizes csillogásától olyan üde hatást kelt az arc, mint egy zamatos barack.

A Giambattista Valli couture bemutatóján ilyen selyemfényű sminkben vonultak végig a modellek a kifutón.

Ezt azonban nem úgy kell elképzelni, mint amikor zsírosan fénylik a bőr a smink alatt. Egy nagyon természetes, a bőrrel szinte összeolvadó primerre és alapozóra kerül rá az arcfény, mely a szemhéjon, az arccsonton és a szemöldökcsonton is megvillanhat. Vízfényű szemfestékkel, illetve szájfénnyel az igazi! 

A Bobbi Brown sminkkollekciójába is bekerültek pasztelles, vízfényű szemfestékek, melyekkel gyönyörű, natúr sminket lehet készíteni, akár esküvőre is.

A porcelános hatást halvány tearózsa árnyalatokkal, barackpírral és púderes rózsaszínekkel erősítheted. Az alábbi videóból megtudhatod, hogyan készítheted el a nyár legnépszerűbb sminkjét. A halvány, finom színvilág, valamint a diszkrét selyemfény nemcsak természetes összhatást kelt, hanem fiatalítja és felfrissíti az arcbőrt.

  • Megosztás:
hirdetés