A goji bogyót méltán nevezik szuperételnek, hiszen minden összetevőjével erősíti az immunrendszer működését, ráadásul hatékonyan elősegíti a szervezet méregtelenítését, és beindítja a fogyást.

A goji bogyó kivonatával gyakran találkozhatsz az étrend-kiegészítők és fogyasztó készítmények összetevői között. A szuperétel minősítést azzal vívta ki, hogy valóságos vitaminbomba, mely csakis értékes tápanyagokat tartalmaz. A szervezet számára olyan létfontosságú fehérjéket, vitaminokat, omega-zsírsavakat, ásványi és antioxidáns anyagokat tartogat, melyek külön-külön is jótékony hatással vannak az egészségre, de így, egy csokorban valóságos energialöketet adnak a testnek.

A goji bogyó antibakteriális, gombaölő és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, valamint a fiatalság megőrzésében és az öregedés elodázásában is jeleskedik: pozitív hatást gyakorol a bőrre, a szemre, az érfalakra, illetve serkenti az agyalapi mirigy működését a HGH növekedési hormon termelődését stimulálva.

Amikor a HGH megfelelő szinten termelődik, csökkenti a testzsírt, javítja a memóriát és a szellemi képességeket, helyrebillenti a libidót, gyors gyógyulást eredményez, és nyugodt, békés alvásciklusokat biztosít. A fiatalos külsőért szintén a HGH felel, legalábbis sokkal lassabban öregedik az, akinél az agyalapi mirigy kiegyensúlyozottan termeli ezt a hormont.

Mivel antioxidáns hatóanyagaival a sejtek megújulását is elősegíti a goji bogyó, többszörös fiatalító hatással bír. Összetevőinek segítségével könnyebben beindul a fogyás, ráadásul egészséges súlyvesztést garantál, hiszen értékes tápanyagokkal tölti fel a szervezetet. Ha eddig még nem tapasztaltad meg a csodás hatását, próbáld ki az alábbi receptet! Rendszeres fogyasztását ajánljuk.

Goji bogyós turmix: a verhetetlen életerő

Hozzávalók:

  • 1-2 bögre ásványvíz
  • 1 bögre bogyós gyümölcs vegyesen – áfonya, málna, szeder
  • 1 fagyasztott banán
  • 2 evőkanál goji bogyó
  • 1 evőkanál dió
  • 1 evőkanál frissen facsart citromlé

Turmixold össze az alapanyagokat, és díszítésként szórj még pár szem goji bogyót a tápláló italod tetejére. Tipp: ha reggelire szeretnéd fogyasztani, dúsíthatod a turmixot zabpehellyel is. A karcsúsító hatás érdekében meghintheted egy evőkanál chiamaggal vagy mandulaőrleménnyel.

  • Megosztás:
hirdetés