Benes Anita, a Daalarna tervezője imádja az óceánt, és ennek az örök szerelemnek és felszabadító érzésnek szentelte a teljes 2018-as kollekcióját.

Az esküvői trendek már 2017-ben is a természet közelségét tartották szem előtt. Szerencsére egyre jobban elszakadunk a régen megszokott merev fűzőktől, a több tonnányi habos anyagkupacoktól és a hatalmas, menyasszonyt elnyelő sziluettektől. Mind inkább a fesztelen, könnyed stílusra, a lenge, természetbe csábító ruhákra, valamint a légies anyagokra terelődött a hangsúly.

Ezt az irányvonalat követte a Daalarna tervezője, amikor megalkotta 2018-as esküvői kollekcióját. Az óceán nyújtotta nyugalom és szabadság ihlette a gyűjtemény minden egyes darabját. A lágyan ringatózó anyagrétegeket és szabásokat a víz hullámzása és habjainak fodrozódása inspirálta, de a gazdagon megmunkált csipkékben megjelenik a halászháló, valamint a korall motívuma is.

A kollekció finom színvilágában szintén felfedezhető az óceán hatása: a törtfehér különféle árnyalatai képviselik a hullámok habjait, ám az óceán kékje és a napfelkelte halvány rózsaszín pírja is felfedezhető az árnyalatok között. A kampányfotózás helyszíne Réunion varázslatos szigetének óceánpartja volt.

 

  • Megosztás:
hirdetés