Kipróbáltam a Lush új, Oaty Creamy Dreamy zabtejes tusfürdőjét, és teljesen beleszerettem. Erőteljesen táplálja a bőrt, selymes hatást hagy maga után, és levendulás illatfelhővel segít elaludni.

Leteszteltem már néhány Lush-terméket, de eddig még egyikben sem csalódtam – ez alól az új tusfürdő sem volt kivétel. Az Oaty Creamy Dreamy egy igazi hatóanyagbomba, nagyjából az összes bőrtápláló, természetes hozzávalót belesűrítették: a zabtej a fő összetevője, de van benne rózsavíz, kakaóvaj, extra szűz olívaolaj, kamillaolaj és levendulaolaj is.

Mihelyt megláttam, rögtön tudtam, hogy ez az, amit ki kell próbálnom, mert az arcom kivételével mindenhol extra száraz a bőröm. És bevallom, esténként gyakran lusta vagyok végigkenni magam testápolóval, ráadásul a tápláló krémek jó része nehezen szívódik fel, én pedig nem szeretek ragacsosan lefeküdni.

A 100 grammos, utazó verziót próbáltam ki, ami nekem mindennapos használat mellett nagyjából négy hétig tartott – ez szerintem egész jó eredmény. Igen kevés is elég belőle, mert annak ellenére, hogy krémes, sűrű állagú, nagyon jól szétoszlatható, és kétborsónyi adag majdnem az egész testre elég.

A kis üveget először kinyitva egy nagyon erős, kamillával keveredő levendulaillat csapott meg, ami elég megosztó lehet. Előfordulhat, hogy aki nem szereti a virág illatát, nehezebben bírja majd elviselni magán, és az is lehet, hogy egyáltalán nem szeret majd bele a tusfürdőbe. Ám azok számára, akik kedvelik a levendulát, biztosan tetszeni fog. A fürdés során egyébként az illat sokat enyhül, és a testen már kellemes. Csak egy leheletnyi marad meg belőle, az viszont nagyon sokáig. Több órával később is érezhető lesz.

Varázslatosan puha bőrrel és nyugodt alvással ajándékoz meg

Az Oaty Creamy Dreamy-t nagyon jó érzés elkenni a bőrön, mert nagyon krémes állagú. Lemosva egy picit tapadós érzést hagy maga után, de ez a törölközés során megszűnik, és csak a babapuha bőr marad. Az első használat után még nem igazán éreztem semmi különbséget, csak az illatot, de egy hét után már sokkal selymesebb lett a bőröm, és kevésbé száradt ki.

És, ami még hatalmas plusz pont volt számomra: tényleg nyugtat, és segít az elalvásban. Erre egyáltalán nem számítottam, mert olyan típus vagyok, aki az esetek nagy részében nehezen merül álomba, mivel még este, pihenéskor – vagy akár éjszaka felébredve – is az aznapi, illetve a másnapi teendőkön kattog az agyam. Ez az illatfelhő azonban tényleg nyugodtabbá tett, segített kikapcsolni, és könnyebben el tudtam tőle aludni.

Összességében nagyon elégedett voltam a tusfürdővel, igazán megszerettem, és azt is, amilyen puha lett tőle a bőröm. Az egyetlen problémám csak az árával van. Egy 100 grammos kiszerelés ugyanis 2390 forint, egy 250 grammos pedig 4690 forint az üzletben és a webshopban egyaránt, amit én kicsit sokallok.

  • Megosztás:
hirdetés