Sokan szeretnének megszabadulni attól a csípő- és deréktáji úszógumitól, amit a bikini bugyija olyan látványosan felszorít. Még mindig van időd, hogy a nyaralásig leszámolj vele!

A nők általában akkor is találnak okot arra, hogy elégedetlenek legyenek a testükkel, ha úgy alapvetően nincsen rajtuk súlyfelesleg. A férfiak zöme talán észre sem veszi azt a kis fogni való husit a deréktájon, de a hölgyemények már nem így vannak ezzel a tükör előtt: majd’ belepusztulnak, ha meglátják, főleg, ha már olyan vészesen közel van a nyaralási szezon.

Bár a strandok már megnyitottak, még mindig van egy kis időd átformálni a tested, amíg gőzerővel beindul a nyár. Az alábbi videó egy rövidke feladatsort mutat be, mely a csípőre és derékra rakódott zsírpárnákat célozza meg. A hatás érdekében érdemes rendszeresen, 30 napon át végezni, méghozzá hetente háromszor, gyors intenzitású kardió gyakorlatokkal kombinálva.

A zsírégetés beindítására kifejezetten ajánlott az ugrókötelezés, a futás vagy bármilyen más, minimum húsz percig ugrálással járó mozgásforma. A videón látott feladatok mindegyikét egy percig végezd, aztán a megadott sorrendben ismételd meg azokat.

  • Megosztás:
hirdetés