Egyértelműen megszaladt a blézer a párizsi divathéten, ahol a tavaszi kollekciókat mutatták be. Nemcsak a kifutókon, hanem a résztvevők körében is népszerű volt ez a ruhadarab.

A divathetek egy-két lépéssel mindig megelőzik az aktuális szezon trendjeit. Többszörös iránymutatóként működnek, hiszen a legújabb kollekciókról adnak hírt, ugyanakkor a divatbemutatók résztvevői is igyekeznek a legfrissebb irányzatoknak megfelelően felöltözni.

Abból, hogy egy-egy bemutatón mit visel a divatvilág krémje, sok minden leszűrhető. Párizsban, a divathét alatt például feltűnően sokan jelentek meg blézerben vagy zakóban. A kifutókon és az üzletek új kollekciós darabjai között egyaránt megszaporodtak az efféle ruhadarabok, ebből pedig már most leszűrhető, hogy a tavaszi szezon egyik kedvencével állunk szemben.

A zakó sokoldalúan kombinálható, ráadásul többféle stílusban megállja a helyét, így biztos, hogy mindenki gond nélkül be tudja ültetni a ruhatárába. Nézd meg, melyek lesznek a legkedveltebb verziók!

  • Megosztás:
hirdetés