Holnap ilyenkor már javában készülődsz a szilveszteri partira. Ha nem akarsz sokat vesződni a sminkeddel, próbáld ki az alábbi módszert!

Mutatunk egy nagyon egyszerűen elkészíthető, mégis szép, alkalmi sminket, ami tökéletes a buliba, és pár perc alatt megvan. Árnyékold a szemhéjadat a bézs különböző árnyalataival úgy, hogy a legvilágosabbal kezdesz, és fokozatosan használod a sötétebb színeket. Húzd ki a felső szemhéjadat fekete színnel, alul pedig sötét szemhéjpúderrel árnyékold a szempillák tövét.

Vigyél fel némi csillámport, hogy még ünnepélyesebb legyen a smink! Ha ez megvan, szemhéjtussal hosszabbítsd meg a felső szemhéjadon a vonalat úgy, hogy egyszerre kifelé és felfelé is húzod – így jön létre a cicaszem. Az ujjbegyeddel oszlass el egy kis fehér szemfestéket a szemöldökcsonton, és használj szempillaspirált: minél több a réteg, annál nagyobbak a pillák! Végül sminkeld az ajkaidat valamilyen visszafogott, natúr színnel, hogy szépen kiegészítse a hangsúlyos szemet. Nézd meg videón is, hogyan készül a partismink!

  • Megosztás:
hirdetés