Hope Andrejack New York-i modell nem sovány, és nem is pluszos méret, valahol a kettő között van, ami eddig üres méretsávot jelentett a modellszakmában.

A való életben igenis vannak olyan emberek, akik az átlagos testalkatot képviselik, nem a szélsőségeket. Az átlagos nőnek pedig nem nullás a mérete, viszont a pluszos ruhák sem passzolnának rá. Eddig ezt a divatszakma valahogy figyelmen kívül hagyta, nem törődtek vele sem a tervezők, sem a modellügynökségek.

Ám újabban egyre több olyan modellt látni, aki az átlagos alakú nőket képviseli, ezáltal könnyebb vele azonosulni. A nagyobb cégek és kiskereskedelmi márkák pikk-pakk rájöttek, hogy az ilyen alkatú modellekkel sokkal könnyebb eladni a termékeiket, és a rés, ami a két modellméret között tátongott, hirtelen kezdett megtelni újonnan felfedezett, nem túl magas, de nem is alacsony, nem vékony, de nem is duci modellekkel. Ennek mi nagyon örülünk, hiszen ezek a nők a nagy többséget szólítják meg, és nem csak egy-egy réteget.

 

Hope Andrejack New York-i modell, aki színésznőként is dolgozgat. Korábban pluszos méretű modellként kezelték, de sportolni kezdett, és sokat fogyott, viszont nem sanyargatta magát, hogy csontsovány legyen.

Önmaga legjobb formája volt a cél, így lett átlagos méretű modell. Fotói viszont azt bizonyítják, hogy a szépség bizony sokféle méretben, színben és alakban ölthet formát, és nemcsak a hosszú combúaké a világ!

  • Megosztás:
hirdetés