A körte testalkat legszembetűnőbb testrésze a csípő, mely kiugróan széles a vállakhoz képest. Ötletet adunk, milyen ruhafazonokkal egyenlítheted ki az arányaidat!

A körte alak esetében a vállcsúcsot nem lehet függőleges, egyenes vonallal összekötni a csípő szélével, hiszen a vállszélesség keskenyebb, mint a csípőszélesség. Hízáskor a fenék, comb vastagsága lesz szembetűnő, míg a csapott vállak miatt a felsőtest jóval keskenyebbnek látszik. Tanesha Awasthi, a Girl With Curves stílusblog szerkesztője szintén körte alakkal rendelkezik, de profi divatérzékével tökélyre fejlesztette a taktikus és ízléses, réteges öltözködést: felül hangsúlyoz és szélesít, így vonja el kiugró csípőjéről a figyelmet.

Bár ősszel több hibalehetőséget rejtenek magukban a vastagabb ruharétegek, az ügyes optikai csalásoknak is teret engednek. Bátran cselezz a fazonokkal és a színkontrasztokkal, valamint ne félj megmutatni az egyéniségedet! Csupán néhány szabályt kell betartanod, ha szeretnéd harmonikus egyensúlyba hozni az arányaidat. Figyeld, mit mivel kombinál össze a mindig csodás öltözékű blogger!

  • Megosztás:
hirdetés