Mi már tudjuk, mitől lesz jó az idei Halloween, amikor nemcsak a smink és a manikűr, de a kényeztető habfürdőzés és a bőrápolás is játékosabb lehet!

A Halloween jó móka, nem is kell nagyon komolyan venni. Ilyenkor picit ki lehet szakadni a szürke hétköznapokból, és a ráhangolódás érdekében, játékosabbá lehet tenni mindent, még a szépségápolást is. Nem csupán a rémisztő dekorációk és jelmezek hozhatják meg a kívánt borzongást, a hangulathoz passzoló bőrkényeztető termékek és házi pakolások a jó értelemben vesznek le a lábadról. Összegyűjtöttünk mindent, amitől egyszerre lehetsz szépséges és rémséges!

Kézzel készült fürdőbombák őszi hangulatban

A Lush Haloweenre különleges, fürdőínyencségekkel állt elő, melyek boszorkányosan jó kényeztető élményt nyújtanak, és elvarázsolnak illatanyagukkal a rémséges bál előtt. Próbáld ki a vidám, tökfejes fürdőbombát 1590 forintért, esetleg a cicafejes habfürdőket 1690 forintért. Már a karácsonyi almás finomságokat is bevetheted egyébként.

Csodás testvajak tökkel fűszerezve

A The Body Shop száz százalékban vegetáriánus és nagyrészt vegán termékei szintén környezetkímélő és állatbarát módon készülnek. Finom testvajai rabul ejtenek őszi-téli aromájukkal. A tök és vanília finom elegyéből készült testvaj, tusfürdő gél, kézkrém és parfüm különleges kényeztetést nyújt a szezonban.

Rémséges sminkötletek

A Halloween azért jó, mert ilyenkor a sminktudományodat, illetve a kreativitásodat is megcsillanthatod. Az alábbi sminkötletek idén is telibe találnak, Abby Roberts blogger pedig szintén jó tippekkel láthat el, ha kifogytál az ötletekből! Póklábas és denevérszárnyas szemsminkje fenomenális. 

Legyen a körmöd is bulira kész!

Nem baj, ha nem bánsz mesterien a körömlakkal, ezek a manikűrök kevés kézügyességgel is összehozhatóak. Ha még több mókás és hátborzongató ötletre vágysz, innen inspirációt meríthetsz!

A tök, mint szépítőszer

Ne csak dekorációnak használd a tököt Halloween idején, hiszen remek szépítőszer, mely formába hoz az esti bulira. Antioxidánsaival megújítja a bőrt, és igazán őszi hangulatba hoz. Száraz, zsíros és normál bőrre is van egy jó receptünk, ha kedveled a házi arcpakolásokat.

Ha nem tudod, minek öltözz!

Csupán azt kell eldöntened magadban, hogy csábító, kreatív, vagy bájos szeretnél-e lenni, a többiben a Women’Secret halloweeni kollekciója segít. Csábos jelmez-kiegészítőket, és dögös ruha alá valókat találhatsz a kínálatukban.

  • Megosztás:
hirdetés