Biztos te is tapasztaltad már, hogy amikor tengervízben fürdőzöl, a bőröd egészen megújul: frissebb, tisztább, üdébb lesz. Ugyanezt a hatást otthon is elérheted, eláruljuk, hogyan!

Talán nem is gondolsz arra – miközben a levesbe szórod -, hogy a tengeri só ott őrzi magában a fiatalos, szép bőr titkát. A jó minőségű, természetes ásványi anyagokból felépülő só – ami nem konyhasót jelent – mindent tud, amit a drága, bőrfiatalító arckezelések: méregteleníti, fertőtleníti a bőrt, lassítja az öregedési folyamatokat, kisimítja az apróbb ráncokat, segít megszabadulni az elhalt hámsejtektől, és halványítja a foltokat. Az egyenetlen bőrfelszín, az akné és a narancsbőr kezelésében is nagyon hatásos eredményeket lehet elérni tengeri sóval.

Tévhit, hogy a só szárítja a bőrt: a Himalája-só és a holt-tengeri só például az érzékeny, száraz bőrtípus számára is ideális, mert puhábbá, simábbá varázsolja, és visszaadja fiatalos, friss ragyogását. Hidratáló hatását meg lehet támogatni értékes olajokkal, melyek még többet javítanak a bőr állapotán. A tengeri só számtalan módon felhasználható a szépségápolásban. Tippet adunk, mire használhatod a mindennapokban.

  • Megosztás:
hirdetés