Pazar színkombinációkkal, természetbe illő dekorációkkal, elegáns és rusztikus stílusvariációkkal kecsegtetnek az őszi esküvői trendek. Mindent összegyűjtöttünk, ami inspirálhat!

Éppúgy, mint nyáron, az esküvők valahogy a természetbe kívánkoznak. Bár az őszi időjárás nem mindig kedvez a szabadtéri szertartásnak és vacsorának, a terembe viheted a táj minden szépségét és báját, illataival, színeivel és hangulatával. A lombhullató évszak számos lehetőséget kínál, ha rusztikus dekorációs elemeket használnál. Ám nemcsak az ilyenkor megszokott okker, narancs, vörös és barna tónusok lesznek terítéken.

Idén ugyanis hódítanak az örökzöldek, melyek a menyasszonyi csokrokban, az asztalokon, a tortán és a helyiség díszítésében egyaránt megjelennek. Az eleganciát kedvelők számára ideális lehet az új irányzat, mely a terítékben és a dekorációban is arany részleteket villant meg. A vintage hangulat követői óarany, régi dísztárgyakat is használhatnak, a romantika hívei pedig habkönnyű, krémes árnyalatokkal, barackos rózsaszínnel és rózsaarannyal vegyíthetik a fémszíneket.

  • Megosztás:
hirdetés