Csodás, vízfényű sminkeket mutat be az eperszőke hajú modell, Nell Rebowe, melyek itt-ott picit művészien túlzóak, de kétségkívül mesés színekkel operálnak.

Bár az idei nyári sminktrendet hivatott bemutatni, ez a fotósorozat már előrevetíti a 2018-as irányzatokat. Már most, 2017-ben is szivárogtatja a divat a fényes és csillogó felületeket, ám ősztől még több lehetőséggel kecsegtet majd a színpompás, csillogó őrület.

Az öltözködés és körömfestés terén már most felkapottá váltak a metálos, ezüstösen vagy aranylón fénylő anyagok, az űrkorszakot megidéző, holografikus, színtörő csillogások, valamint a tenger alatti világra hajazó, vízfényű megoldások.

A sminkdivat szintén leköveti ezt a vezérfonalat, csak egy kissé finomított változatban. Ezek a vízpartra illő, sellőlányos sminkek remekül összefoglalják a csillogó irányzat lényegét. A szemhéjakra áttetsző, vízfényű festék vagy élénk színű, selymes ragyogás kerül.

Az ajkak vagy natúr, szintén vizes csillogású hangsúlyt kapnak, vagy a szemhéjpúder színével harmonizálnak. Nem valószínű, hogy a kék száj megállja a helyét a mindennapokban, de fotókon remekül mutat, víz alatti hangulatot teremt.

A fotókat Jeff Tse készítette, a sminkért Jas Doyle sminkmester, a selymesen leomló loknikért Osmane Da Cunha, mesterfodrász felelt.

  • Megosztás:
hirdetés