Csomagolásának kinézete alapján nehezen gondoltam volna, hogy egy ilyen hatékony testápolót tartok a kezemben. Ráadásul azt sem terveztem, hogy megveszem, mert ránézésre nem kellett igazán.

Egy véletlen folytán botlottam bele a DM saját márkás testápolójába, a Balea termékcsalád egyik tagjába, mely feszesebb bőrt ígér. Mindezt nem tette olyan kihívóan, hogy elsőre meggyőzzön, hiszen a kence külső borítása, mondhatni, nem olyan fajta, mely már a polcon álldogálva hívogat és megszólít. Nem is tudom, hogy akadt a kezembe, talán az árát vettem észre előbb, nekem pedig sürgősen valamiféle könnyed állagú testápolóra volt szükségem.

Az, amit már megszoktam, elfogyott, és nem akartam üres kézzel hazamenni. A döntésemet végül az határozta meg, hogy az argánolaj, a shea vaj, valamint a koffein egyszerre szerepel az összetevői között, és, mivel külön-külön mindegyikkel kapcsolatosan volt már jó tapasztalatom, egye fene alapon megvettem a Balea Vital Hautstraffende Bodylotion elnevezésű kenceficét.

Bár a könnyű felszívódás, melyet a címkéje hirdet, valahogy nem akar összejönni, a krém tulajdonképpen nagyon hatékony, már szinte két-három nap elmúltával érezhető a hatása. Engem őszintén szólva meglepett, hogy egy ilyen testápoló, ami nincs agyonreklámozva, aminek a megjelenése cseppet sincs összhangban azzal, amilyen jó, ennyire fel tudja venni a versenyt a drága luxustermékekkel. Az ugyanis egy dolog, hogy napi kétszeri használata selymesen puha bőrt eredményez, de nekem egy hét után feszesebb lett a combom tőle, és ráadásul nem tapad, nem ragad, nem szárítja a bőrt, mint a legtöbb bőrfeszesítő formula. Még az extra száraz kezeimen is helyre tette az érzékeny, sérülékeny bőrréteget, tehát remekül hidratál, nemcsak ígérgeti a csodát.

Ez egy olyan testápoló, ami átlagosnak tűnik a polcokon, mert nem kérkedik, nem tolja magát, csak úgy elvan a többi között. Ám pont emiatt úgy érzem, végre egy krém, aminek nem a csomagolását és a marketingjét fizetem meg az árával, hanem csak azt, ami: egy jól működő testápoló, se több, se kevesebb. Azt azonban el kell árulnom, mielőtt ódákat zengenék róla, hogy én a használata előtt sem rendelkeztem narancsbőrrel, pláne nem makacs fajtával. Csupán itt-ott volt egy kis kontúrvesztés, tehát nem tudom, problémásabb esetben szintén ilyen hatásosnak bizonyulna-e a Balea márka üdvöskéje. Az ára egyébként 900 és 1000 forint között mozog.

  • Megosztás:
hirdetés