Egyre több helyen találkozhatsz a personal shopper kifejezéssel, de hogy ki is ő valójában, és miben segíthet neked, az nem biztos, hogy mindenki számára érthető. Egyes meghatározások szerint olyasvalaki, mint egy személyes tanácsadó, vagy mint a személyi edző, aki a divatból treníroz. Az alábbi rövid összefoglalóból minden részlet kiderül. Olvasd végig, hogy tudd, hogy tehetsz szert ingyen personal shopperre!

Mi is az a personal shopping?

A personal shopper a divat fővárosában, Párizsban már egy elég régóta bevált foglalkozás, de a világ számos táján, így már Magyarországon is működő szolgáltatás. Általában olyan nők és férfiak veszik igénybe a personal shopperek segítségét, akiknek vagy valamilyen alkalmi ruhadarabra, vagy akár egy egész évszaknyi ruhatárra van szükségük, azonban ezeket többnyire a munkájuk miatt nincs idejük maguknak beszerezni, esetleg szívesebben hagyatkoznak egy divatban jártas szakértő segítségére.

Hogy működik ez a valóságban?

A folyamat első pontja a személyes találkozó, ahol a personal shopper egy beszélgetés keretében egyrészt minden részletre kiterjedően megismeri az ügyfele személyiségét – például konzervatív vagy extrém -, ízlését – kedvenc márkák, színek és a többi -, valamint elvárásait. Másrészt pedig ezt követően a kinyert információkból kialakít egy tervet, hogy milyen stílusú és márkájú ruhadarabokat ajánlana az adott személynek.

A találkozót követően kezdődik a ruhadarabok felkutatása és összegyűjtése, amelyeket a personal shopper egy következő találkozó alkalmával mutat be a kliensének, aki ekkor választja ki, hogy a számos ruhadarab közül mely darabokat szeretné megvenni.

Ki és mekkora összeggel veheti igénybe ezt a szolgáltatást?

A szolgáltatást bárki igénybe veheti, életkortól és alkalomtól függetlenül. A büdzsé minden esetben változó: függ attól, hogy egy ruhadarabról vagy egy egész ruhatárról van szó, hogy milyen márkákat kedvel az ügyfél, és azokat milyen nehéz beszerezni. Vannak olyan personal shopperek, akik fix díjért dolgoznak, és vannak olyanok is, akik az ügyfelek által végül megvásárolt ruhák értékének bizonyos százalékáért vállalják a szolgáltatást.

És ott van az a típusú megoldás is, amit a Corvin Plaza ingyenesen kínál a vásárlóinak, ahol az érdeklődőknek nem kell sem fix, sem százalékos összeget fizetniük a szolgáltatásért. Elég csak a pláza honlapján bejelentkezned egy adott időpontra, és profi tanácsadó segít a ruhák kiválasztásában!

Ha te is kipróbálnád ingyen, hogy milyen lehet egy personal shopper tanácsait követve kialakítani a ruhatárad, akkor látogass el a Corvin Plaza weboldalára, és foglalj magadnak egy időpontot – hiszen semmibe sem kerül!

  • Megosztás:
hirdetés