Imádod a szép ruhákat, szereted a különleges kiegészítőket? Vágysz valami újra, de nem tudod, merre indulj?

Új butiksorozat indult hódító útjára!

Hiányzik a vásárlás élménye, meghittsége? Keresd Lagerda eseményeit, ahol különleges környezetben nézelődhetsz, és szerethetsz bele egy-egy darabba.
Az ötletgazda és a pop-up butiksorozat tulajdonosa különleges, válogatott darabokban gazdag kínálatát egy-egy rendhagyó helyszínen mutatja be hétről hétre.

Lagerda filozófiája

Legyen újra élmény a vásárlás! Ezt garantálja a nagy gonddal kiválasztott exkluzív környezet, az évszaknak megfelelő, a divatot követő kollekció és a minden vevői igényre nyitott tulajdonos, aki vásárlói ízlésének megfelelően folyamatosan alakítja kínálatát.

Ha kíváncsi lettél és szívesen kipróbálnád ezt az élményt, keresd Lagerdát a Facebookon, értesülj akcióiról! Kedveld az oldalt, hogy megtudd mikor és hol tűnik fel legközelebb, hogy az elsők között szerezd meg a legjobb ruhákat! Csak 1-1 napra nyit ki, ne maradj le róla!

A legközelebbi alkalomra nem is kell sokat várni, ha teheted, mindenképpen látogass el december 6-án, vasárnap délután a Palackba! A Gellért tér népszerű borbárjában ezúttal csipkék és fülbevalók mellett megjelennek extravagáns és visszafogott szabású ruhák, vagány nadrágok és izgalmas szoknyák.

Unod a bronzvasárnapi tömeget? A plázákban látott, sablonos, gombos és kapcsos tucatholmit? Hívd fel a barátnőidet, és színesítsétek borozgatással és próbálgatással a vasárnap délutánt!

További információt kérhetsz privát vásárlás esetén ezen az email címen: [email protected]

Keresd Lagerdát a Facebookon, értesülj akcióiról! Kedveld az oldalt, hogy megtudd, mikor és hol tűnik fel legközelebb.

Próbáld ki, és hidd el, megszereted a shoppingolásnak ezt a vadonatúj módját!
Ha szeretnél, de nem tudsz ott lenni a nyitvatartási napon, érdeklődj a privát exkluzív vásárlás lehetőségéről személyes üzenetben a Lagerda Facebook oldalán.

  • Megosztás:
hirdetés