Az utóbbi időben mellőztem az esti rituális kézkrémezést, aminek az lett az eredménye, hogy sokszor húzódott a bőr a kézfejemen, sőt, szinte látni lehetett, mennyire ki van száradva az egész. Ekkor ajánlotta a nővérem, hogy próbáljam ki az ő három lépéses, vegyszermentes kézradírját, mert neki is nagyon puhává tette a bőrét. Íme, az én véleményem!

TianDe Soft Touch termékcsalád

A Soft Touch család első része egy gélből áll, ami kissé felpuhítja a bőrt, ezt követi egy finom szemcsés, tengeri sós radír, mely eltávolítja az elhalt hámsejteket, végül pedig a kézkrém, ami hidratálja a bőrt. Bár a manikűrösnél jólesik, mikor így kényeztetik az ember kezét, házi kivitelben sokkal inkább csak időrabló szöszmötölésnek tűnt azt egész.

Amikor a gélt a kezemre kentem, igazából még semmit nem éreztem, kissé ragacsos volt, de ezt leszámítva semmilyen euforikus élmény nem kerített hatalmába. Még a tengeri sós radír dörzsölése közben sem éreztem semmilyen kiemelkedő eredményt, de, amikor felkentem a vizes hatású kézkrémet, máris éreztem a változást.

A peeling tényleg öt perc alatt helyrehozta a kezemet, teljesen felpuhította az egészet, és nem érzem már azt a kellemetlen húzódást sem, amit korábban. Közhelyesen hangzik, de tényleg annyira puha lett az egész, mint a babapopsi.

Korábban is próbálkoztam már más márkák kézradírjával, de igazából azok mindig olajos érzést hagytak maguk után, gondolom, hogy hidratálják a bőrt, de én nem bírom elviselni, ha tapad a kezem, ezért azok hamar az elfeledett kozmetikumok között landoltak.

Tény, hogy ez a csomag nem olcsó, ugyanis a háromrészes kozmetikum ára 6000 forint körül mozog, és, ha leosztom három részre, akkor is kissé húzós. De mellette szól az, hogy nagyon kevés elég belőle, és így még a manikűrösre költött pénzt is meg lehet spórolni, vagyis hamar behozza az árát.

  • Megosztás:
hirdetés